params->get('hideBannerAreaInternal') == 0) or JRequest::getVar('view') == 'frontpage') : ?>
Wie zijn wij

Dolsma & Philbiche bestaat uit:

Augusta Philbiche-Dolsma - Nederlandse getrouwd met een Fransman en wonende in de Franse Ardennen - en Roel Docter, Nederlander wonende in Nederland en regelmatig in de Franse Ardennen.

Wij zijn hier helemaal ingeburgerd en hebben goede contacten met dienstverleners, zoals notarissen en aannemers. We kennen de gewoonten van de bewoners van de Franse Ardennen. 

Aankoopbegeleiding
Wij helpen u graag bij het vinden van uw (tweede) huis in de Franse Ardennen.  De notaris bekleedt ook vaak een 'makelaarsfunctie', en ontvangt daarvoor een wettelijk vastgelegd tarief.

In de Franse Ardennen is het Nederlandse systeem van makelaars minder gangbaar en anders georganiseerd als in Nederland. Wie een (tweede) huis wil kopen in Frankrijk, heeft behoefte aan betrouwbare informatie over het huis, de omgeving en de Franse regels. Wij zijn thuis in de Franse Ardennen; wij spreken de taal en kennen er de weg.

De Franse Ardennen zijn aantrekkelijk
Zeker in vergelijking met Nederland, maar ook met België, zijn de huizenprijzen in de Franse Ardennen aantrekkelijk. Wie al jaren met het idee rondloopt hier een (tweede) huis te kopen, adviseren wij niet te wachten.
Wij hebben in de loop der jaren flinke ervaring opgedaan met de dienstverlening aan Nederlanders die in de Franse Ardennen een huis kochten. Uiteraard kunt u desgewenst referenties krijgen.

 

Snel zoeken

Actuele aanbod
 • Detail

  Landhuis in Rumigny.

  De woning is...

  verkoopprijs : € 310 960


 • Detail

  Te huur in de Franse Medoc

  Vakantiehuisje in de...

  verkoopprijs : Neem contact met ons op


 • Detail

  Deze stijlvolle “Maison de Maître” is...

  verkoopprijs : € 485 000


 • Detail

  Kavel te koop  2000 m2 in Matton-et-Clemency Nu...

  verkoopprijs : € 66 000


 • Detail
  Vrijstaande woning in klein dorpje, prachtig gelegen in...
  verkoopprijs : € 139 000